Tilbud!
,

Awake Xgloss Dekton bordplade på mål

Original price was: 4.462 kr..Current price is: 3.346 kr..

Oplev Awake Xgloss Dekton bordplade, skræddersyet til dit hjem. Slidstærk og stilfuld med en unik glans, der løfter dit køkken til nye højder.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481401448860921 Kategorier: ,

Forestil dig en bordplade, der ikke blot er en funktionel overflade, men også et statement-piece i dit hjem. Med Awake Xgloss Dekton bordplade på mål får du en uovertruffen mulighed for at transformere dit rum fra almindeligt til ekstraordinært. Denne bordplade kombinerer innovativ teknologi med tidløst design og leverer et resultat, der er både stilfuldt og funktionelt.

Dekton er ikke bare et materiale; det er et revolutionerende produkt, der er fremstillet af en unik blanding af råstoffer, der anvendes til både glas, porcelæn og kvarts. Dette skaber en ekstremt hårdfør overflade, der er modstandsdygtig over for pletter, ridser og ekstrem varme, hvilket gør den ideel til enhver moderne husstand. Uanset om du laver mad, sidder med dine venner over et glas vin, eller blot nyder en stille morgenkaffe, vil denne bordplade kunne holde til alt, hvad livet byder.

Med Awake Xgloss kan du vælge præcis de mål, der passer til dit rum. Ingen bøjlestang eller standardstørrelser her – du får muligheden for at skræddersy din bordplade, så den passer perfekt ind i dit hjem. Denne tilpasning gør det muligt at udnytte dit rum optimalt, samtidig med at du sætter dit personlige præg på indretningen. Uanset om det er til køkkenøen, spisebordet eller en arbejdsplads, vil bordpladen være fokuspunktet i rummet.

Den glansfulde overflade i Xgloss-finish tilføjer en luksuriøs følelse, der er let at rengøre og vedligeholde. Den spejlende effekt af den højglansede finish reflekterer lys og giver en fornemmelse af rummelighed, som kan gøre selv de mindste rum til en oase af elegance. Farvepaletten tilbyder et væld af valgmuligheder, fra klassiske nuancer til mere dristige toner, så du kan vælge et design, der perfekt afspejler din stil og personlighed.

Installationen er enkel og ligetil, og med den rette håndværker kan din nye bordplade være på plads på ingen tid. Den professionelle finish sikrer, at overgangen mellem vægge og overflader ser glat og sammenhængende ud, hvilket giver dit hjem det sidste touch af professionalisme.

Udover det æstetiske udtryk og den funktionelle holdbarhed, er Awake Xgloss Dekton bordplade på mål også et bæredygtigt valg. Materialerne, der benyttes i produktionen, er 100% genanvendelige, hvilket betyder, at du kan nyde skønheden i dit hjem med god samvittighed.

Oplev hvordan Awake Xgloss Dekton bordplade på mål kan ændre din hverdag, skabe en indbydende atmosfære og samtidig være en praktisk og stilfuld løsning til dit hjem. Giv dine rum liv og karakter med denne fantastiske bordplade, der kombinerer det bedste af design, funktionalitet og bæredygtighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Awake Xgloss Dekton bordplade på mål”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.